Varmtvandsbassin

Vi tilbyder aktuelt ni ugentlige hold, hvor træningen foregår i varmt vand. Denne form for træning er en fantastisk mulighed for at lave skånsom træning for kredsløb, muskler og led.

Bassintræning henvender sig til alle, men er især gavnligt for dig der er meget smerte- og funktionspåvirket ved almen træning. Det er også meget relevant for alle med især belastningsrelateret smerter som ved slidgigt, leddegigt eller efter operation. For gravide med ryg eller bækkensmerter er denne form for træning også meget effektiv og smertelindrende.

Træningen er holdbaseret, men der vil blive taget hensyn til netop dine behov og ved specifikke behov vil fysioterapeuten være behjælpelig med at korrigere eller ændre øvelserne så de passer til dig. Vi træner balance, koordination, styrke og udholdenhed samt kondition.

Krav for deltagelse

Det er ikke et krav, at du kan svømme. Du skal dog være 100% selvhjulpen ifbm. omklædning og bad. Træningen foregår på Marselisborg centret i bygning 8, P.P. Ørumsgade i Aarhus C. Et hold har en varighed af 40 minutter afhængig af holdtidspunktet eksklusiv bad/omklædning.

Træningen varetages af vores fysioterapeuter:
Dorthe Jønsson, Morten Bredal og Anne Sofie Trads.