Tobias Thorsen

Mail: tobias@fysiodanmarkaarhus.dk

Jeg er uddannet fra Fysioterapeut uddannelsen VIA University College Aarhus i jan/2021 og er derfor uddannet i den nyeste og mest opdaterede viden.

Jeg har udover min ansættelse hos FysioDanmark Aarhus også tilknytning til Aarhus United ligahåndbolddamer, ESAA (EliteSportAkademiAarhus) og Århus håndbold U19, hvor jeg bl.a. varetager fysioterapeutiske opgaver og arbejdet med spillernes fysiske udvikling.

 

Jeg har derfor allerede erfaring med undersøgelse, diagnosticering og behandling af problematikker og smerter fra hele kroppen. Jeg kan derfor varetage langt de fleste patientkategorier. Derudover har jeg en bred viden og erfaring inden for træning – både individuelt og på hold.

Min store interesse ligger indenfor ‘Smerter’ – herunder at hjælpe DIG til en smertefri hverdag eller til en hverdag med redskaber til håndtering af dine smerter.

Derudover har jeg en særlig interesse i idrætsrelaterede problematikker, som jeg desuden bruger mange timer på i de 3 håndbold hold og morgentræningstilbud jeg er ansat under. Derudover er jeg fysioterapeut i Aarhus united, som spiller i landets bedste række.

Som fysioterapeut er det vigtigt for mig at skabe en god relation til patienten, samt møde DIG, der hvor du er og hjælpe DIG med dine problematikker, med afsæt i et inspirerende og motiverende forløb.