Sundhedscoach

Et møde med vores sundhedscoach tager udgangspunkt i dine mål og de barrierer, der kan stå i vejen for, at du når dine mål. Du vælger selv indholdet af sessionen, som kan handle om alle tænkelige emner inden for sundhed, lige fra træning til kostvaner. Det kan være du drømmer om at leve sundere, at du gerne vil i gang med træning eller ønsker nye mål for din træning, eller at du har brug for et spark i den rigtige retning i forhold til din sundhed og dine mål. Alle kan blive coach’et, det kræver blot, at du har et emne eller mål, du gerne vil have hjælp til. Du vil blive guidet og hjulpet på vej af vores fysioterapeut og sundhedscoach i Aarhus, Karoline Wellendorf, som tager godt hånd omkring dig.

 

Professionel sundhedscoaching

Kort og godt, så handler sundhedscoaching om, at øge sundhed gennem coaching. Coachingsessionen vil tage udgangspunkt i dit eget mål om fx at træne mere, at gennemføre et maraton, at leve sundere osv. – der er utallige mål, som sundhedscoaching kan bruges til. Drømmer du om at komme i gang med at træne, men kan du ikke rigtig få startet på det? Har du gentagne gange oplevet manglende motivation ift. din træning eller træningsmål. Har du et mål om at bruge mere tid eller at intensivere din træning, men ikke rigtig får det gjort? Drømmer du om at være leve sundere, men ikke ved, hvor du skal starte ? Kan du svare ja til bare ét af ovenstående udsagn, vil sundhedscoaching helt sikkert være noget for dig!

 

Sundhedscoaching er for alle

Modellen der oftest bruges består af 6 trin: Mål: Målsætning, præcist formuleret med tid, mængde osv. Forhindringer: Her findes frem til de barrierer/forhindringer/undskyldninger du har ift. at nå målet. Motivation: Her findes motivationen ud fra, hvad det vil koste, hvis du ikke når dit mål og hvad det vil give dig, når du når dit mål. Bryde mønstret: Her arbejdes på at nedbryde forhindringerne og finde ud hvor store (små) de i virkeligheden er. Det nye alternativ/plan: Her lægges en plan for, hvordan du kan arbejde hen imod dit mål. Den gode afslutning: Her lægges aftaler for fremtiden og der opsummeres. Hvem kan coaches? Alle der har en eller anden form for ambition om at blive sundere – og hvem har ikke det…?

 

Har du brug for en sundhedscoach?

Står du i stå i dit sundhedsmæssige liv og mangler de rette guidelines eller hjælpemidler til at komme videre? Så kontakt vores sundhedscoach Karoline Wellendorf, som vil guide og hjælpe dig på rette vej. Sundhedscoachingen tager 1,5 time første gang og herefter 1 time pr. Opfølgning. Vi anbefaler mindst to opfølgninger for at du kan få den rette vejledning, holde fast i dine mål og få succes med ændringen af dine vaner. Karoline ser på alle de forhindringer, der måtte være for dig og hendes fokus er på motivation, sundhed, velvære og livsstil. Karoline giver dig en tillidsfuld og nærværende coaching, hvor der er fuld fokus på dine individuelle problematikker, behov og ønsker. Igennem en session med Karoline får du en konkret plan, så du effektiv kan nå dine målsætninger.

 

Sundhedscoach Aarhus med fokus på dig

Hos Karoline får du en sundhedscoach i Århus, hvor der bliver spurgt ind til dine personlige forhindringer og målsætninger. Ikke to mennesker er ens og ikke to sundhedsforløb er ens. Hvad der fungerer for dine nabo fungerer ikke nødvendigvis for dig. Det vigtigste er, at du får det bedst mulige resultat ud fra dine egne forudsætninger, ønsker og mål. Karoline vil derefter guide dig ud fra din individuelle plan, så du kommer i mål.

Kontakt os allerede i dag og book tid til et forløb hos vores sundhedscoach.