Kostvejledning

Omlægning til et sundere liv er en Individuel proces, og derfor tager en kostvejledningstime også udgangspunkt i dine behov. Ved hjælp af en samtale vil eventuelle ubalancer i din kost klargøres, hvorefter der kan aftales opfølgningssamtaler efter behov.

Kostvejledning henvender sig til dig, som ønsker at gøre en indsats for en sundere livsstil. Den generelle kostvejledning bygger på en opstartssamtale på maks 60 min, hvorefter en eventuel handlingsplan vil blive udarbejdet. Efterfølgende vil der blive tilbudt opfølgningssamtaler på maks 30 min, som bidrager til vedligeholdelse af motivation, klargøring af problematikker og generel samtale omkring din situation.

Ved individuel kostvejledning kan du ligeledes forvente at tilegne dig brugbare redskaber vedrørende ernæring og kost. Disse redskaber vil hjælpe dig til at forstå vigtigheden af dine nye vaneændringer – og således kan forsætte dine ønsker og mål efter endt kostvejledning.

 

Hvilke fordele har du ved en kostvejler?

Du vil få værktøjer til din hverdag, som hjælper dig på vej mod en sundere livsstil. Ligeledes vil du få sparring med en kostvejleder, som støtter dig under hele forløbet. Det er vigtigt, at du er motiveret for forandring – denne motivation vil blive udfordret, hvorfor støtte og tillid til kostvejlederen er helt central. Kostvejlederen vil støtte dig og få dig til at tro på egen evne; nemlig at du godt kan klare denne forandring.

 

Book en tid allerede i dag

Ønsker du kostvejledning i Aarhus, så kontakt klinikken på enten telefon eller email og vi finder en tid, der passer dig. Du kan læse mere om vores dygtige kostvejleder her.

 

Priser finder du her