BodyAge Test

Et sundhedstjek / BodyAge-test giver indblik i egen sundhedstilstand og mulighed for samtale omkring sund livsstil. Testen er for mange en god motivation for at foretage livsstilsmæssige ændringer, der gør, at ens samlede sundhedstilstand øges og risikoen for eventuelle livsstilssygdomme nedsættes.

 

Bodyage test

Testen indeholder kropsanalyse, hvor sammensætningen af fedtmasse, muskelmasse og væskebalance beregnes, herudover indeholder testen blodtryks-, kolesterol- og blodsukkermåling samt konditionstest. Til sidst udarbejdes en grundig rapport, som danner grundlag for en samtale omkring ens sundhedstilstand, herunder ens vaner i forhold til kost, motion, rygning og lignende. Du bliver guidet i, hvad du kan gøre for at optimere din egen sundhedstilstand.

 

Hvor gammel er din krop?

Ved en bodyAge test får du din krops “reelle” biologiske alder, som er et udtryk for din generelle sundhed.

 

Bestil tid til bodyage test i Aarhus

Testen varer 40-60 minutter og giver dig en detaljeret viden om din sundhedstilstand samt fortæller, hvordan din krop rent faktisk har det ud fra en lang række fysiologiske målinger og tests. Bestil tid allerede i dag!

Er du bidt af en gal cykelrytter er Bikefitting & Cykeltest måske noget for dig. Følg linket og læs om hvordan vi kan hjælpe med at tilpasse din cykle 100% til dig.