Vi er sport112.dk

FysioDanmark Århus er en del af SundRelation, der sammen med 5 andre FysioDanmark

klinikker og et fitnesscenter driver webshoppen Sport112.dk. Webshoppen har fysisk kontor og lager i Ikast. Sport112.dk specialiserer sig i vejledning og salg af skinner, bandager og udstyr til genoptræning til b.la. patienter, elitesportsfolk, klinikker og kommuner.

Untitled design (5) (1)
_DSC4147

Vælg det rigtige produkt

Som patient og kunde ved FysioDanmark Århus, kan du opleve at blive henvist til Sport112.dk’s produkter eller til kompetent vejledning hos Sport112.dk´s produktspecialister. Sport112.dk har et større sortiment af skinne og bandager til alle kropsregioner, end den enkelte klinik har, og dertil mange års ekspertise indenfor dette område. Samarbejdet mellem FysioDanmark Holstebro og Sport112.dk sikrer dig den bedste vejledning og det rigtigste produkt til netop din skade. Opmåling og tilpasning af din skinnen foregår lokalt hos FysioDanmark Århus.

LEJ UDSTYR TIL BL.A SKIFERIEN

Sport112.dk gør det også mulig for FysioDanmark Århus at udleje bl.a. knæskinner til skiferien, Compex til El-stimulation eller Occlude Occlusionsudstyr til din genoptræning. Du kan altid kontakte Sport112.dk på info@sport112.dk eller 51686112 for mere information.

FysioDanmak Aarhus_Behandling_skinne

Følg Sport112

Se nye produkter, artikler og vejledning om træning, genoptræning og skader på vores Facebook

Sundrelation

FysioDanmark Holstebro, FysioDanmark Ringkøbing, FysioDanmark Ikast, FysioDanmark Aarhus C og Aarhus N, Motion & Trivsel og Sport112.dk