Fysioterapeut, Klinisk Ekspert

Rune Gosmer

E-mail: rune@fysiomail.dk

 

Faglige specialer og interesser:

Rune har en specialuddannelse Muskuloskeletal Fysioterapeut og er tilknyttet FysioDanmark Aarhus som Klinisk Ekspert. Rune er herudover certificeret til undersøgelse, tests og tilpasning af BalanceWear® balancevest.

På klinikken arbejder Rune med alle typer af patienter, og har specialiseret sig i undersøgelse, diagnosticering og behandling af komplekse nakke-, ryg-, og lændesmerter (eksempelvis hovedpine, whiplash, diskusprolaps m.m) samt problematikker i relation til skulder, albue, hofte, knæ og fod (eksempelvis afklemningssyndrom, tennisalbue, slidgigt, hoftedysplasi, ledbåndsskader m.m).

Hos Rune mødes du altid i øjenhøjde og fokus er på dig og dine mål! Det hvad enten du ønsker akut smertelindring, vende tilbage til jobfunktion, hjælp til bedre at kunne klare hverdagssituationer eller tilbagevenden til den sport der betyder så meget for dig.

Før et behandlingsforløb hos Rune indledes der altid med et grundigt interview samt afstemning af forventninger og dine mål. Herefter fastlægges en plan for undersøgelse og på baggrund af denne stilles en diagnose, behandlings-/træningsforløb og prognose.

I et behandlingsforløb anvendes patientuddannelse i form af viden om egen problematik samt hvilken andre faktorer der kan have betydning for skaden og dens omfang. Der anvendes ofte manuel behandling i form af mobiliserings-, manipulations- og massageteknikker samt akupunktur so benyttes som en understøttende/supplerende del af behandlingen hvis dette vurderes relevant.

Træning er ofte et væsentligt element i et behandlingsforløb og her har Rune stor erfaring med både styrke-, stabilitets- og mobilitetstræning. Rune har stor interesse for den funktionelle træning hvor kroppen ses som samlet enhed og ikke kun en ”enkelt muskel”, derfor anvendes TRX/slyngetræning, træningsbolde, fri-vægte og elastikker ofte i træningen – hvad enten det er individuelt eller på hold.

 

Kurser og videreuddannelse:

 

Fysioterapeutiske Hold:

  • Balancehold