Fysioterapeut

Rasmus Bach Jønsson

Mail: rasmus@fysiomail.dk

 

Faglige specialer og interesser:

Jeg blev færdig som fysioterapeut i 2012 og påbegyndte efterfølgende en specialuddannelse (5 årig uddannelse) indenfor Muskuloskeletal fysioterapi. I denne uddannelse er overskriften, at vi kigger på kroppen som helhed i stedet for blot at fokusere på symptomet. Derudover arbejder jeg en medfysisk træning, og ser det som en væsentlig supplement til min behandling.

Jeg ser alle patientkategorier og har en bred viden og erfaring indenfor: nakke-, ryg-, og lændesmerter samt problematikker i relation til skulder, albue, hofte og fod. Normale indikationer for at jeg vil kunne hjælpe dig er, hvis du f.eks. lider af afklemningssyndrom, discusprolaps, tennisalbue, slidgigt, løberknæ, skinnebensbetændelse, korsbåndsskader eller andre ligamentskader. Jeg tager mig også af mange patienter, der har brug for genoptræning efter operation, og derudover er jeg én ud af to fysioterapeuter på klinikken, der varetager patienter fra Dansk Sundhedsforsikring.

 

Kurser og videreuddannelse:

  • I gang med en international anerkendt 5-årig diplomuddannelse i Muskuloskeletal Fysioterapi (Dip.MPT) www.muskuloskeletal.dk/information/Til-patienten/
  • Kurser i smertevidenskab og behandling www.videnomsmerter.dk
  • Dynamisk stabilitetstræning
  • Efteruddanelse i klinisk smertehåndtering og akupunktur
  • Bestyrelsesmedlem i Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi