Powerhold

Behandling udelukkende tilgængelig på vores klinik i Aarhus N

Ideen med holdet er et ønske om variation og udfordring i sin træning. Der trænes med høj intensitet, og du vil få pulsen op og øge din styrke. Holdet varer ca. 50-55 min. Der vil være lidt opvarmning og dernæst selve træningen. Holdet bliver varetaget af en fysioterapeut, der kigger på din holdning og udførsel af samtlige øvelser under hele undervisningen. Der skal påregnes, at det er fysisk hård træning. 

Alle kan deltage

I princippet kan alle deltage i træningen, også patienter med skavanker, der skal tages hensyn til. Er der øvelser man ikke må eller har svært ved, bliver de enkelte øvelser justeret til netop dig og dit niveau. Vi anbefaler dog, at du har fået din deltagelse på Powerhold clearet med din fysioterapeut, hvis du går til behandling eller har skavanker, du er usikker på – og gerne før du melder dig til. Man skal være indstillet på, at selv om der godt kan tages hensyn i nogle øvelser, kan der ikke tages hensyn hele tiden, og når man træner med på holdet, sker det på eget ansvar. 


Der trænes lidt a la Crossfit/Crosstraining. Det vil sige, at der gennemgås nogle øvelser, som så laves enten på tid eller med x antal gentagelser. Så trænger du til at komme i form eller har brug for én til at holde dig i ørerne, når du træner, så er Powerhold helt sikkert noget for dig. Man kan altid skrive en e-mail og aftale en prøvetime med den fysioterapeut, der afholder holdet.