Pernille Haaning

Mit navn er Pernille Baun Haaning og jeg er Autoriseret Klinisk Diætist.

Jeg har arbejdet med ernæring og livsstilsændringer siden 2013 og har en stor passion for at hjælpe mine klienter til en hverdag med både mere sundhed og mere madro og madglæde.

Søger du professionel kostvejledning ift. en varig livsstilændring så vil jeg elske at hjælpe dig i mål på en måde, der både sikrer dig sundhed, madro og madglæde. 

Som klinisk diætist har jeg stor erfaring med diætvejledning indenfor type 2 diabetes, prædiabetes, hjertekost, vægttab og varige livsstilsændringer. Har du andre diætetiske problematikker er du altid velkommen til at kontakte mig, måske kan jeg alligevel hjælpe dig og ellers hjælper jeg dig gerne videre til en der kan.

Min diætvejledning tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov og er naturligvis altid baseret på de nyeste forskningsresultater inden for sundhed, ernæring og sundhedspsykologi.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig. Du kan også booke en afklarende samtale, det er altid gratis. 

Mail: madgladdiaetist@gmail.com