Pernille Haaning

Klinisk diætist

Mail: Madgladdiaetist@gmail.com

Mit navn er Pernille Baun Haaning og jeg er Autoriseret Klinisk Diætist i Skødstrup ved Århus. 

Jeg har klinik i Fysiodanmarks lokaler i Aarhus N (Trøjborg). Du kan også booke en tid til en online samtale.  

Jeg er uddannet Klinisk Diætist med autorisation fra Sundhedsstyrelsen. Det betyder for dig, at du kan få tilskud fra sygesikring danmark samt at mange sundhedsforsikringer dækker forløb ved klinisk diætist.

Jeg har klinik i FysioDanmarks lokaler i Risskov og Skødstrup.

Det er også muligt at booke tider til video samtaler.

Jeg har arbejdet som klinisk diætist siden 2013 og har en stor passion for mad, livsstilændringer og det at finde ro og balance i egen sundhed.

Søger du professionel kostvejledning ift. en varig livsstilændring så vil jeg elske at hjælpe dig i mål på en måde, der både sikrer dig metal og fysisk sundhed og ikke mindst madro og madglæde. 

Som klinisk diætist har jeg stor erfaring med diætvejledning indenfor type 2 diabetes, prædiabetes, hjertekost, vægttab og varige livsstilsændringer. Har du andre diætetiske problematikker er du altid velkommen til at kontakte mig, måske kan jeg alligevel hjælpe dig og ellers hjælper jeg dig gerne videre til en der kan.

Min diætvejledning tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov og er naturligvis altid baseret på de nyeste forskningsresultater inden for sundhed, ernæring og sundhedspsykologi.

Jeg tilbyder altid en gratis afklarende telefonisk samtale omkring hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontakt mig pr. telefonmail eller via kontaktformularen på min hjemmeside www.madgladdiaetist.com