Per Krag Christensen

  • Exam. Scient i idræt
  • Certificeret i muskuloskeletal ultralydsscanning

Mail: per@fysiodanmarkaarhus.dk

Kurser og videreuddannelse:

  • Uddannet fysioterapeut 1992 fra Odense fysioterapeutskole
  • Eksamineret  Idrætsfysioterapeut
  • Eksamineret Supersole behandler
  • Exam scient i Idræt
  • Certificeret i muskuloskeletal ultralydsskanning
  • Akupunktur
  • Efteruddannet indenfor manuel terapi

Faglige specialer og interesser:

Efter endt uddannelse arbejdede jeg i et år i Norge på et helse/ genoptræningscenter og  herefter har jeg været på klinik, senest på Hesdorf fysioterapi, hvor jeg startede i 1994, der senere blev overtaget af FYSIOCENTER AARHUS. Sideløbende har jeg været ansat i flere idrætsklubber som både fysioterapeut og træner.

Jeg arbejder med de fleste typer patienter men ser en hel del med idrætsrelaterede skader såsom skader i fødder, knæ, hofter og skuldre. Endvidere foretager jeg biomekaniske bevægeanalyser af f.eks. løbestil samt udfærdiger korrigerende skoindlægssåler bl.a. Supersole.

Jeg forestår holdtræning for både knæ- og skulderpatienter samt for vederlagsfrie patienter med forskellige diagnoser og laver herunder funktionstests af disse.

For at være opdateret på nyeste viden, deltager jeg flere gange årligt i diverse kurser og kongresser, der omhandler emner/ behandlinger indenfor stort set alle patientkategorier som forekommer på klinikken.