Vi er passionerede omkring fysioterapi

Hvis du besøger en af vores FysioDanmark-klinikker i Aarhus – enten i Aarhus C (Vesterbro Torv) eller Aarhus N (Trøjborg) – bliver du tilbudt de seneste og mest effektive behandlingsmetoder, som er forankret i den nyeste faglige viden. I FysioDanmark-samarbejdet lægger vi vægt på at være på forkant med udviklingen. Vores samarbejde og vores fokus på efteruddannelse og vidensdeling garanterer dig den bedste behandling – og at du får mest mulig sundhed for pengene. Vores personale er veluddannet og stå klar til at hjælpe dig videre. Du er velkommen til at kigge videre på siden eller kontakte os på telefonen i vores åbningstider. Det er vores arbejde at skabe livsglæde og -kvalitet i dit forhold til din krop – og det er et arbejde, vi er stolte af.

Praktiske oplysninger

Vi ser alle mulige typer patienter på klinikkerne og du kan både modtage behandling med og uden henvisning hos os. Patienter med kroniske lidelser kan efter nærmere fastlagte regler få vederlagsfri behandling og træning.

Kommer du uden henvisning betaler du selv for behandlingerne – er du medlem af “danmark”, så dækker de 39,3% af udgiften. Har du har en henvisning, skal du ved den første konsultation medbringe henvisningen fra din læge, hvis denne ikke er sendt elektronisk samt dit sundhedskort. Sundhedskortet skal registreres i terminalen/ kortlæseren inden hver behandling, da det gælder som elektronisk underskrift til det offentlige.

Ved første konsultationen bliver foretaget en yderst grundig undersøgelse for at afdække dit problem og du vil herefter få en fysioterapeutisk vinkel på diagnosen. Herefter opstilles en behandlingsplan, således du vil være indforstået med behandlingen. En behandling kan således spænde vidt over træning, udspænding, mobilisering, øvelser, massage, information og vejledning.