Om FysioDanmark Aarhus

FysioDanmark Aarhus er mere end en klinik-for-fysioterapi – vi stræber efter at skabe et levende og troværdigt miljø, hvor du som patient kan forvente, at vi lytter til dine mål. Vores rolle er at give dig viden, rådgivning og anden behandling, der bringer dig hurtigst muligt til dit mål – uanset om du forebygger, behandler eller ønsker at optimere din livskvalitet.

FysioDanmark Aarhus består af klinikkerne Aarhus C (Vesterbro Torv) og Aarhus N (Trøjborg) med i alt 30 fysioterapeuter, 4 sekretærer og 9 fysioterapeutstuderende. Vi er medlem af kædefællesskabet FysioDanmark, der er Danmarks største kæde af fysioterapiklinikker. Gennem FysioDanmark opnår vi en række fordele, som f.eks. udvikling af nye tiltag til gavn for patienterne, mulighed for at sælge kvalitetsprodukter, der understøtter behandlingen samt videndeling på landsplan.

Vi er passionerede omkring fysioterapi

Hvis du besøger en af vores FysioDanmark-klinikker i Aarhus – enten i Aarhus C (Vesterbro Torv) eller Aarhus N (Trøjborg) – bliver du tilbudt de seneste og mest effektive behandlingsmetoder, som er forankret i den nyeste faglige viden. I FysioDanmark-samarbejdet lægger vi vægt på at være på forkant med udviklingen. Vores samarbejde og vores fokus på efteruddannelse og vidensdeling garanterer dig den bedste behandling – og at du får mest mulig sundhed for pengene. Vores personale er veluddannet og stå klar til at hjælpe dig videre.

Du er velkommen til at kigge videre på siden eller kontakte os på telefonen i vores åbningstider. Det er vores arbejde at skabe livsglæde og -kvalitet i dit forhold til din krop – og det er et arbejde, vi er stolte af.

Vores ydelser

Hos FysioDanmark Aarhus bestræber vi os på at yde et højt og kompetent service- samt behandlingsniveau, hvilket afspejler sig i den brede vifte af ydelser, vi tilbyder hos FysioDanmark Aarhus. For at kunne sikre, at vi kan være behjælpelig i behandlingen af netop din problematik eller de gener, du døjer med i hverdagen, uddanner vi løbende vores nuværende og kommende medarbejdere til at besidde et bredt kompetencespektrum med tværfaglig viden. 

Hos FysioDanmark tilbyder vi derfor også massage, akupunktur, ultralydsscanning, Shockwave behandling og meget mere. Du kan læse meget mere om de behandlingsformer, vi hos FysioDanmark tilbyder, under menupunktet ‘Vi tilbyder’. Er du i tvivl om, hvor vidt FysioDanmark tilbyder en behandlingsform, der passer netop til dig?

Tøv endelig ikke med at kontakte os til en uforpligtende snak om dit helbred – vi står klar til at hjælpe dig på vej til en sundere hverdag.