Om FysioDanmark Aarhus

Hos FysioDanmark Aarhus er vi mere end en klinik-for-fysioterapi – vi stræber efter at skabe et levende og troværdigt miljø, hvor du, som patient, kan forvente, at vi lytter til dine mål med din nuværende og fremtidige helbredssituation. Som fysioterapeut er vores rolle at give dig viden, rådgivning og anden behandling, der bringer dig hurtigst muligt til dit mål – uanset om du forebygger, behandler eller ønsker at optimere din livskvalitet.

FysioDanmark Aarhus består af to klinikker i Aarhus C (Vesterbro Torv) og Aarhus N (Trøjborg) med i alt 30 fysioterapeuter, 4 sekretærer og 9 fysioterapeutstuderende ansat til at hjælpe vores patienter hver eneste dag. Vi er medlem af kædefællesskabet FysioDanmark, der er Danmarks største kæde af fysioterapiklinikker. Gennem FysioDanmark opnår vi en række fordele, som f.eks. udvikling af nye tiltag til gavn for patienterne, mulighed for at sælge kvalitetsprodukter, der understøtter behandlingen samt videndeling på landsplan.

Vi er passionerede omkring fysioterapi

Når du besøger en af vores FysioDanmark klinikker i Aarhus, vil du blive tilbudt de seneste og mest effektive behandlingsmetoder, der er forankret i den nyeste, faglige viden. I FysioDanmark-samarbejdet lægger vi vægt på at være på forkant med den seneste udvikling. Vores samarbejde og vores fokus på efteruddannelse og vidensdeling garanterer, at du altid vil modtage den bedste behandling – og at du får mest mulig sundhed for pengene. Hos FysioDanmark Aarhus er vores medarbejdere veluddannede og kompetente inden for deres felt, og vi stå klar til at hjælpe dig videre på vej mod en sundere og smertefri hverdag.

Du er mere end velkommen til at lære nærmere på vores hjemmeside eller kontakte os telefonisk inden for vores normale åbningstider, og vi står altid klar til at vejlede dig med et smil. Det er vores mission at skabe livsglæde og -kvalitet i dit forhold til din krop – og det er et arbejde, vi, hos FysioDanmark Aarhus, er stolte af.

Vores ydelser

Hos FysioDanmark Aarhus bestræber vi os på at yde et højt og kompetent service- samt behandlingsniveau, hvilket afspejler sig i den brede vifte af ydelser, vi tilbyder hos FysioDanmark Aarhus. For at kunne sikre, at vi kan være behjælpelig i behandlingen af netop din problematik eller de gener, du døjer med i hverdagen, uddanner vi løbende vores nuværende og kommende medarbejdere til at besidde et bredt kompetencespektrum med tværfaglig viden. 

Hos FysioDanmark tilbyder vi derfor også massage, akupunktur, ultralydsscanning, shockwave behandling og meget mere. Du kan læse meget mere om de behandlingsformer, vi hos FysioDanmark tilbyder, under menupunktet ‘Vi tilbyder’. Er du i tvivl om, hvor vidt FysioDanmark tilbyder en behandlingsform, der passer netop til dig? Tøv endelig ikke med at kontakte os til en uforpligtende snak om dit helbred – vi står klar til at hjælpe dig på vej til en sundere hverdag.