Massage og fysioterapi

Fysiurgisk- og velvære massage

Træk stikket ud, nyd roen og de rare omgivelser. Langsomme bevægelser og lette tryk lindrer og løsner dine spændinger, og dybdegående massage minimerer infiltrationer og myoser i dine muskler. Massagen giver dig ro og velvære og gør din krop smidig. Efter massage vil du både opleve ny energi og fuld bevægelighed igen.

Velvære massagen udføres af vores dygtige fysioterapeutstuderende. De er vant til at massere, blødgøre og afspænde dine muskler, men giver også gerne råd om afspænding af muskler og evt. udspændingsøvelser, hvis du ønsker.

Vi tilbyder også skånsom lymfødem drænage, som er en meget blød form for behandling hvor fysioterapeuten med blide greb og teknikker aktiverer lymfesystemet og hjælper kroppen til at komme af med ødemer og affaldsstoffer. Læs mere om Lymfødemdrænage her

Fysioterapi og massage

Massage, eller manuel behandling, som din fysioterapeut måske kan finde på at kalde det, kan sagtens indgå som en del af dit fysioterapeutiske forløb. Døjer du for eksempel med muskelspændinger, myoser, generel anspændthed, spændingshovedpine, ømme muskler eller lignende, så kan behandling af dine muskler være gavnligt sammen med eventuelle øvelser eller anden behandling. Massage benyttes både til akutte og mere længerevarende skader med det formål at smertelindre samt at stimulere til nedsat spænding og stress i kroppen.

Regelmæssig massage kan give større overskud og øget velvære og fungerer således som et glimrende supplement til øvrige fysioterapeutiske behandlingsformer. Alle vores massører er håndplukkede fysioterapeutstuderende, der alle har færdiggjort deres eksamen i massage, og de er derfor yderst kompetente til at sikre dig maksimalt udbytte og velvære, når du booker massage hos FysioDanmark Aarhus.

Massage kan være relevant ift. mange former for spændinger eksempelvis:

  • Nakke- og skuldersmerter
  • Hovedpine
  • Smerter og spændinger i forbindelse med graviditet (Vi har gravidmassagepude du kan ligge på, evt. kontakt klinikken telefonisk ved spørgsmål)
  • Stressrelaterede spændinger
  • Spændinger i ryg muskulatur
  • Træningsømhed

Massage kan også bruges som:

  • Kombinationsbehandling med fysioterapi
  • Afslapning og pusterum fra hverdagens gøremål
  • Sportsmassage der hjælper musklerne med at restituere
  • Forebyggende massage, der reducerer arbejdsrelaterede spændinger ved computerarbejde, belastende arbejdsstillinger og lignende.

 

Priser for massage

Kontakt os allerede i dag og book tid til massage på én af vores klinikker.
1 x massage koster 279 kr.
10-klip massage koster 2.000 kr. (790 kr. besparelse)

Læs mere om priserne for fysioterapi her

Er du eksiterende kunde?