Lymfedrænage

Ca. 70% af din kropsvægt består af væske, og kroppen kan hæve op, når den udsættes for forskellige belastninger såsom efter trauma, operation eller ved lymfødem – kan være medfødt så benævner man det primær lymfødem. Er det opstået efter/ved behandling af cancer, så benævnes det sekundær lymfødem.

Lymfedrænage bliver anvendt, når dele af kroppen hæver op, som i de nævnte situationer. Med lymfedrænage kan man påvirke kroppen, så hævelsen bliver mindre. Har du problemer med væske i kroppen, så bestil tid i dag til en behandling. Ikke alene sætter det gang i din blodcirkulation og får væsken til at flyde rundt, det giver dig samtidig også en meget afstressende effekt på dit sind og din krop. Her på klinikken får du altid en personlig og diskret behandling, der efterlader dig afslappet og med mere velvære i kroppen.

Afslappende lymfedrænage

Behandlingen virker samtidig både meget afslappende og smertelindrende. Den rytmiske masserende og pulserende metode virker meget afstressende på kroppen og hele nervesystemet. Lymfekarrene udvider sig og nervesystemet slapper af, hvilket nedsætter produktionen af stresshormoner. Almindelige massage med hårde tryk har ikke den ønskede drænende effekt på lymfen, da de i stedet for vil lukke for gennemstrømningen.