Louise Ernemann

Email: louise@fysiodanmarkaarhus.dk

Fysioterapeut PBa, Sportsfysioterapeut

Kurser og videreuddannelse:

  • Eksamineret Sportsfysioterapeut (DSSF)
  • Supersole kursusrækken, specialfremstillede indlæg
  • Kostvejleder med speciale i Sportsernæring
  • MDT, Mckenzie del A
Siden endt uddannelse i 2008 har jeg arbejdet på klinik i Nordsjælland, først i “Rungsted Fysioterapi og Træning” og derefter i “Sportsfysioterapien” i Hørsholm. Sideløbende med klinik arbejdet, har jeg været fast fysioterapeut for konkurrence gymnaster indenfor Idrætsgymnastik og TeamGym i Nivå GF.
Sideløbende med arbejdet hos FysioDanmark er jeg censor hos AtWork Personlig Træneruddannelsen i Aarhus og Fysioterapeut hos TeamGym gymnasterne i Springcenter Aarhus.

Faglige specialer og interesser:

Gennem mit arbejde som fysioterapeut på privat klinik har jeg mødt de fleste patientkategorier og diagnoser. Jeg har dog altid haft interesse inden for sportsfysioterapi og tog derfor videreuddannelse inden for dette felt. Jeg lægger stor vægt på at hjælpe mine patienter tilbage til en aktiv hverdag, en bedre livskvalitet og / eller deres favorit sport, uanset om det er på motions- eller eliteplan.

I Hørsholm har jeg med stor succes arbejdet med Livstilsforløb og livstilsændringer både i forhold til kost og træning. 

Jeg lægger stor vægt på at inddrage mine patienter aktivt i behandlingsforløbet og forventer også, at mine patienter arbejder videre hjemme med øvelser frem til næste konsultation. Dette har jeg erfaring med skaber de bedste forudsætninger for et succesfuldt forløb. 

Privat har jeg selv som ung været konkurrence rytter i dressurridning men stoppede, da jeg var 25 år. Siden har jeg været aktiv med løb og træning og lægger stor vægt på en sund livsstil.