Vægttab

Vægttab el. livstilsomlægning

 – 4, 8 eller 12 ugers forløb

 

Omlægning til et sundere liv er en individuel proces, hvad enten du vil tabe dig eller blot have fokus på at få implementeret nogle sundere levevaner.

Med udgangspunkt i en opstartssamtale finder vi sammen ud af, hvad dine behov er, så handlingsplanen for dit forløb bliver så målrettet som overhovedet muligt.

 

Hvad kan du forvente?

Vægttabsforløbet henvender sig til dig, der er træt af de evindelige slåskampe mod kiloene og gerne vil have et vedvarende vægttab.

Livsstilsomlægningsforløbet henvender sig til dig, som blot ønsker at gøre en indsats for en sundere livsstil og på den måde forebygge mod overvægt eller livsstilsrelaterede sygdomme senere.
Uanset hvilket et af forløbene, du vælger, starter vi med en opstartssamtale, som har en varighed af 60 min, hvorefter en handlingsplan for dit forløb vil blive udarbejdet. I de efterfølgende uger vil der være opfølgningssamtaler på maks 30 min, som bidrager til vedligeholdelse af motivation, klargøring af problematikker og generel samtale omkring din situation.

Igennem forløbet vil du tilegne dig brugbare redskaber vedrørende ernæring og kost. Disse redskaber vil hjælpe dig til at forstå vigtigheden af dine nye livsstilændringer og fastholde dit vægttab, så du kan fortsætte i samme retning efter forløbets afslutning.

Det er vigtigt, du er motiveret og ved, der KUN er én til at gøre arbejdet. Hverken et vægttab eller en livsstilsomlægning er et Qvick fix… det kræver arbejde at få sluset ud i de dårlige vaner.

Da en sund livsstil også indebærer motion, vil der i forløbets varighed være fri træning både hos FysioDanmark Aarhus samt i holdtræningscentret Power For Life i Lystrup.

 

HVILKE FORDELE HAR DU VED AT DELTAGE PÅ VORES FORLØB?

Du vil få værktøjer til din hverdag, som hjælper dig på vej mod en sundere livsstil. Ligeledes vil du få sparring med en kostvejleder, som støtter dig under hele forløbet. Du skal være motiveret for forandring – denne motivation vil blive udfordret, hvorfor støtte og tillid til kostvejlederen er helt central. Kostvejlederen (Pernille) vil støtte dig og få dig til at tro på egen evne; nemlig at du godt kan klare denne forandring!

 

Priser findes her!