Idrætsfysioterapeut

Lasse Petersen

Email: lasse@fysiomail.dk

 

Faglige specialer og interesser

Idrætsfysioterapeut med interesse for manuel fysioterapi og ortopædkirurgi. På klinikken arbejder jeg med alle patientkategorier.

I kraft af min efteruddannelse som idrætsfysioterapeut har jeg specialviden og særlige kompetencer indenfor idrætsrelaterede problematikker. Jeg har desuden stor personlig interesse for idræt. Min primære patientgruppe er derfor idrætsrelateret og i den forbindelse hjælper jeg naturligvis ikke kun eliteidrætsudøvere, men også motionister og andre for hvem bevægelse er lig med livskvalitet.

Jeg har stor erfaring med undersøgelse, diagnosticering, behandling og genoptræning af bl.a. ankel-, knæ- og skulderproblematikker (f.eks. ankelforstuvning, korsbåndsoperation eller indeklemningssyndrom i skulderen).

Jeg er udover klinikken i Risskov tilknyttet Aarhus Fremads 2. divisions fodboldhold, ligesom jeg i sæsonen 2013/2014 har været fysioterapeut for Hobro IK.

Jeg er gået i fodsporet på flere af mine kollegaer og er i gang med min efteruddannelse indenfor Muskuloskeletal Fysioterapi, der beskæftiger sig med undersøgelse, diagnosticering og behandling af ryg- og nakkebesvær.

Mit mål er at hjælpe dig tilbage til så aktivt et liv som muligt! Det er vigtigt for mig, at vi i fællesskab får lagt en realistisk behandlings- og genoptræningsplan, med udgangspunkt i dine mål og ønsker.

 

Kurser og videreuddannelse

 

Fysioterapeutiske hold

  • Vederlagsfri træning på hold