Støtte og behandling gennem en svær tid

Fysioterapi under kræftforløb

Hvordan kan FysioDanmark Aarhus hjælpe dig?

Kom godt igennem et kræftforløb hos os. Hos FysioDanmark Aarhus tager vi hånd om de gener, bivirkninger eller komplikationer, der kan opstå under og efter et kræftforløb. Den behandling og træning, vi tilbyder, tager blandt andet udgangspunkt i de nationale kliniske retningslinjer (NKR) for følgevirkninger efter operation for brystkræft samt den forskning, der ligger på området. Ønsker du at lære nærmere om de nationale kliniske retningslinjer? Læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside her.

Vores fysioterapeut, Dorthe Jønsson, har bl.a. gennem mange år specialiseret sig i at hjælpe kvinder i forbindelse med og efter brystkræft (mamma cancer). Er du i tvivl om, hvor vidt FysioDanmark Aarhus kan være dig behjælpelig under dit sygdomsforløb – enten under eller efter dit kræftforløb? Læs mere nedenfor om, hvordan FysioDanmark Aarhus kan være dig behjælpelig under dit kræftforløb – eller kontakt os endelig for at høre nærmere om netop din specifikke situation. 

 • Manuelt arvævsbehandling
  Operation og strålebehandling kan give arvæv og nedsat bevægelighed i led. Vi har fysioterapeuter med erfaring i manuelle teknikker til at afhjælpe og behandle arvæv og nedsat bevægelighed i skulder- og nakkeled. Behandlingen tager blandt andet udgangspunkt i Kirsten Tørsleffs teori og forskning på området.

 • Vejledning
  Vi har fysioterapeuter på klinikken, som har en bred erfaring og kendskab til kræftbehandling.
 • Superviseret og vejledt træning enten individuelt eller på et hold
  Træning tager altid udgangspunkt i den enkelte patients behov, ønsker og aktuelle situation. Træningen kan bestå af både styrke- og konditionstræning samt afspænding.

 • Lymfødembehandling
  Til både begyndende og kronisk lymfødem har vi lymfødem-uddannet fysioterapeut til behandling og lindring af gener, der måtte opstå.