Kliniske eksperter & specialister

 

Kliniske eksperter

En klinisk ekspert har +10 års erfaring med komplekse muskuloskeletale problemstillinger, såsom langvarige rygsmerter, idrætsskader og kroniske smerter. Vores kliniske eksperter er alle videreuddannet med en Diplomgrad i Muskuloskeletal fysioterapi, hvilket er en knap 5 årig videreuddannelse i klinisk udredning og diagnostik.
Hos os er det de kliniske eksperter, der har ansvaret for videreuddannelse af andre fysioterapeuter gennem undervisning og supervision, og fungerer som kompetence-støtte til yngre kolleger i komplekse situationer. Der findes ingen overenskomst for kliniske eksperter, og du kan få tilskud til dele af deres behandling hos de fleste forsikrings- og pensionsselskaber.

Du kan læse mere vores kliniske ekspert i Risskov, Alejandro Bugge og du kan læse mere om vores kliniske ekspert på Vesterbro Torv, Jesper Holm.

 

Klinisk specialist

En specialist arbejder med et afgrænset fagligt område, men har en indgående viden om feltet fra en både praktisk og forskningsmæssig vinkel. Hos os har vi specialister indenfor muskuloskeletal fysioterapi, idrætsfysioterapi og psykomotorisk fysioterapi. Alle specialister er anerkendte af Danske Fysioterapeuter og specialistgodkendelse fornyes regelmæssigt for at sikre højeste kvalitet.

Du kan læse mere om vores kliniske specialist, Morten Høgh.