Fysioterapeut, udebehandling

Kari Furholt Fjord

Email: kari@fysiomail.dk

 

Faglige specialer og interesser:

Jeg er uddannet på VIA University College i Aarhus 2012 og har lige siden været på privatklinik – siden januar 2014 har jeg haft base her på klinikken.

På klinikken arbejder jeg med alle patientgrupper, men ser en del ryg og nakke-skulderpatienter, graviditetsrelaterede bækken/lændesmerter samt overbelastningsskader i hele bevægeapperatet. Jeg varetager en niche som er klinikkens holdtræningstilbud til yngre patienter med forskellige gigtlidelser, og kender de fysiske og mentale problematikker en kronisk sygdom kan medføre. Jeg fungerer endvidere som mobil fysioterapeut for patienter, som har behov for, at behandlingerne foregår i eget hjem frem for i klinikkens lokaler.
 Jeg har taget flere kurser i fysioterapeutiske interventioner som akupunktur,
 kinesiotapening og smertevidenskab.

Jeg har udover klinikarbejdet forbindelse til DGI, hvor jeg arbejder som fysioterapeut ved forskellige gymnastikstævner, arrangementer og træninger på eliteplan samt undervisning i forebyggende tilgang til tilrettelæggelsen af tekniktræning til både spring og rytmegymnastik.

 

Kurser og videreuddannelse:

  • Smertefysioterapi del 1 og 2
  • Akupunktur del 1
  • Kinesiotape del A

 

Fysioterapeutiske hold:

  • G-hold, Gigthold (tirsdag og torsdag)
  • Afløser på skulderhold
  • Afløser på sclerosehold