Shockwave behandlinger

Fysioterapeut & sexolog

Jette Falck Winding

Email: jette@fysiomail.dk

 

Faglige specialer og interesser

Jeg er uddannet fysioterapeut i 1987 i Odense. Jeg arbejdede som menig fysioterapeut i perioden 1987 – 1990 på Aarhus Kommunehospital, hvor jeg fortrinsvist behandlede neurologiske patienter. I 1990 blev jeg ansat på Aarhus Universitetshospital Skejby, hvor jeg dels har arbejdet som menig fysioterapeut og dels som afdelingsfysioterapeut frem til 2004. I denne periode har jeg bl.a. behandlet urologiske, hjertekirurgiske, hjertemedicinske og intensiv patienter.

Jeg var selvstændig fysioterapeut med egen klinik i Risskov 2004 – 2009 og har siden 2009 været ansat på klinikken i Risskov.

Jeg varetager behandling af alle typer fysioterapeutiske problemstillinger, men min
hovedinteresse/ mit speciale ligger indenfor:

  • Kvinder og mænd med alle former for inkontinens
  • Smertetilstande i underliv, bækken og bækkenbund
  • Vulvodyni
  • Gravide med smerter i ryg og bækken

Jeg deltager jævnligt i kongresser og årsmøder i de forskellige fagfora for at holde mig opdateret om sidste nye viden på områderne.

Ud over formaliseret uddannelse har jeg taget uddannelse/ kurser i en lang række fysioterapeutiske interventioner som for eksempel neuro science og smerte, skisport og skader, div. kurser i dynamisk stabilitet, forflytningsteknik, MyoFacial Integration (ad modum Thomas Myers) og diverse kurser indenfor specialeområdet.
Jeg har undervist kolleger på kurser i Fagforum for gynækologisk og obstetrisk fysioterapi, samt sygeplejersker og sosu assistenter i Aarhus Kommune. Derudover har jeg fungeret som faglig vejleder for fysioterapeut studerende på Aarhus Skolen.

 

Kurser og videreuddannelse

  • Uddannet fysioterapeut 1987
  • Postgraduat Diplomuddannelse i Fysioterapi 1998
  • Rådgivende Sexolog, Universitetet i Agder, Norge 2013
  • Speciale i urologi, gynækologi og obstetrik
  • Akupunktur
  • Certificeret Fysio Pilates instruktør