Hvad er fysioterapi?

Fysioterapiens vigtigste formål er at få kroppen til at fungere optimalt og herigennem skabe øget livskvalitet. Vores bevægelsesevne er nemlig afgørende for, at vi kan fungere i hverdagen og opretholde en sund livsstil. Fysioterapi anvendes, når vi har været udsat for omstændigheder, der påvirker vores krop og vores funktionsevne. Det kan være i forbindelse med, at vi er kommet til skade, har smerter, er blevet opereret eller har fået en sygdom, der nedsætter kroppens funktionsevne. 

Hos FysioDanmark tager vi udgangspunkt i det hele menneske og vi har gerne en aktiv tilgang til at nå målet. En sund og stærk krop er en forudsætning for bedring og for at mindske risikoen for tilbagefald og nye skader. Derfor integrerer vi den nyeste viden inden for fysisk træning og sundhedsfremme med kvalitetssikret fysioterapi. Vi tager udgangspunkt i dig som helt menneske og skræddersyer et personligt behandlingsforløb, der imødekommer præcis dine udfordringer. Find årsagen til netop dit problem og lær mere om FysioDanmark Aarhus og vores vision her – vi står klar til at hjælpe dig. 

  • Specifik plan skal sikre, at vi afhjælper skaden hurtigst muligt samt forebygge at den kommer igen.
  • Behandling iværksættes med smertelindrende manuel behandling og genoptræning. Rådgivning omkring gode øvelser og sundhedstiltag, der forbygger, at skaden kommer igen.
  • Grundig undersøgelse og analyse af skade og kroppens funktionsevne samt de udfordringer, der måtte være.
  • Information om din skade og samarbejde om udarbejdelse af en videre behandlingsplan.