Powerhold

Ideen med holdet, er et ønske om variation og udfordring i træningen. Der trænes med høj intensitet og du vil få pulsen op og øge din styrke. Holdet varer ca. 50-55 min.

Der vil være lidt opvarmning og dernæst selve træningen. Holdet bliver varetaget af en fysioterapeut, der kigger på holdning og udførelse af alle øvelserne under hele undervisningen.

Man skal påregne, at det er hårdt.

 

Alle kan deltage i powertræning

I princippet kan alle deltage i træningen, også dem med skavanker, der skal tages hensyn til. Er der øvelser man ikke må eller har svært ved, bliver de enkelte øvelser justeret til netop DIG og DIT niveau.

Vi anbefaler dog, at du har fået din deltagelse på POWERHOLDET clearet med din fysioterapeut, hvis du går til behandling eller har skavanker, du er usikker på – og gerne før du melder dig til. Man skal være indstillet på, at selv om der godt kan tages hensyn i nogle øvelser, kan der ikke tages hensyn hele tiden og når man træner med på holdet, sker det på eget ansvar.

Der trænes lidt a la Crossfit/ Crosstraining. Dvs. der gennemgås nogle øvelser, som så laves enten på tid eller med x-antal gentagelser. Så trænger du til at komme i form eller har brug for én til at hold dig i ørerne, når du træner, så er POWERHOLDET helt sikkert noget for dig. Man kan altid skrive en mail aftale en prøvetime med den fysioterapeut, der afholder holdet.

BEMÆRK: Dette hold afholdes kun i Risskov.

Instruktør: Mathias Kyhnau og Christian Ø. B. Hansen

Tidspunkt: Se nærmere på holdplanen

 

Prøv powertræning i Aarhus

Kontakt klinikken allerede i dag og book tid til POWERHOLDET – du vil ikke fortryde det!