VI BEHANDLER SLIDGIGT

GLA:D står for ”Godt liv med artrose i Danmark” og er en behandlingstilgang for personer med artrose (slidgigt) i knæ, hofter og ryg.

Med GLA:D-forløbet lærer du, hvordan du kan få et godt liv med artrose og mindske smerterne gennem træning. GLA:D er et trænings- og uddannelsesforløb særligt udviklet til mennesker med artrose.

_DSC4274
_DSC4350

Hvem kan deltage?

GLA:D træningen er specielt designet til personer med begyndende eller moderat artrose og hvor hovedformålet er at bedre bruskforholdene i knæ og hofter, mindske smerter, øge bevægeligheden i leddene og øge livskvaliteten. Træningen foregår superviseret dvs. fysioterapeuten tilrettelægger øvelserne så de passer til den enkelte og vejleder løbende så øvelserne udføres med kvalitet og god ledkontrol.

HVORDAN DELTAGER JEG?

For at deltage på GLA:D hold skal du have en individuel tid hos fysioterapeut, hvor du får et spørgeskema, bliver testet og grundig undersøgt og får yderligere information om GLA:D.

Har du smerter i knæ og hofter uden egentlig diagnose eller har en anden sygdom, som giver smerter i knæ og hofter er du velkommen til at træne på GLA:D hold. Du skal have en individuel tid hos fysioterapeut til test og grundig undersøgelse inden du kommer på holdet.

_DSC4078