Førfødselshold

 

VIDSTE DU AT

  • Kroppens stabiliserende muskler kan hjælpe med at holde bækkenet stabilt helt indtil fødslen?
  • Fysisk aktivitet kan afhjælpe sukkersyge og øget blodtryk, især under graviditeten?
  • 30 min. daglig aktivitet, ved moderat intensitet til gravide er en del af Sundhedsstyrelsens anbefalinger?

 

TRÆNINGSFORLØBET

Dette træningstilbud er for dig der har lyst til, at komme i form eller blot bevare din nuværende form undervejs i din graviditet. Det drejer sig et tilbud der enten er i starten, midten eller slutningen af din graviditet. På før-fødselsholdet bliver der især fokus på opstrammende og stabiliserende øvelser for bækkenbunden, mave-ryg regionen og lår og baller. Ind imellem de forskellige øvelser vil der være vejrtrækningsøvelser for at klare fødselsarbejdet og teknikker for at slappe af undervejs.

 

FYSIOLOGISKE ÆNDRINGER I KROPPEN

I forbindelse med graviditet sker der en masse fysiologiske ændringer i vores krop. Ens for alle er, at bevægelse er enormt vigtig for både mor og barn. Dette tilbud er aktuelt for dig der har brug for lidt ekstra råd og vejledning omkring hvilke øvelser du bør have fokus på gennem din graviditet og hvilke du burde undlade. Derudover vil der være fokus på funktionel træning, der vil forberede dig bedst muligt på graviditeten og tiden derefter.

 

ALLE KAN VÆRE MED…

Det er vigtigt at understrege at der er plads til alle på disse hold. Det er uanset alder, aktivitetsniveau og træningstilstand. Vi vil følges ad i simple, yogabaseret øvelser med grundig vejledning af en meget erfaren Gyn-Obs fysioterapeut.

 

Holdtidspunktet: onsdag kl. 17-18

Adresse: FysioDanmark Vesterbro Torv 1-3, 6. Sal, Aarhus C

PRISER:

Uden henvisning fra egen læge – 189,18 kr.

Med henvisning – 114,83 kr.

Klippekort – 5 gange 599 kr.

Klippekort – 10 gange 1,100 kr.