Holdtræning

Hos FysioDanmark Aarhus tilbyder vi adgang til velfungerende træningscentre med mulighed for at træne både i maskiner, frie vægte og en masse andet træningsudstyr. Vores fysioterapeuter er eksperter i at vejlede og motivere dig gennem personlig træning. Med stor kendskab til kroppens anatomi og fysiologi og stor træningserfaring får du,  hos FysioDanmark Aarhus, den helt rette kombination af viden og praksis.

FysioDanmark Aarhus tilbyder et stort og bredt udvalg af forskellige holdtræningsmuligheder hver evig eneste dag. Vi har alt fra balancehold, seniorhold, skulder-/nakkehold, ryghold, stabilitets- og yogahold og mange, mange flere. Ydermere har vi, hos FysioDanmark Aarhus, mere end ti daglige, superviserede hold i vores to træningscentre. 

Nedenfor har du mulighed for at se de hold, vi, hos FysioDanmark Aarhus, afholder i vores to centre. Ved interesse eller yderligere spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at rette henvendelse enten telefonisk eller online – vi står altid klar til at vejlede dig ift. netop dit individuelle behov.