Smerter i hofte, bækken og/eller lyske

Ligesom smerter andre steder i kroppen, kan der være mange forskellige årsagsforklaringer på hvorfor du har ondt i hofte, bækken eller lyske. Fysioterapeuten vil sammen med dig gennemgå din historie og undersøge dine symptomer til atat identificere årsagerne, hvad enten det er selve hofteleddet eller muskler, led, sener eller væv eller noget helt tredje, der forårsager smerten. Nogle af årsagerne kan være ses i relation med slidgigt, leddegigt, en infektion eller en skade, mens andre er såkaldte “uspecifikke” smerter.

På baggrund af en systematisk og tilbundsgående undersøgelse kan du og din fysioterapeut sammen udarbejde en behandlingsplan. Vi lægger vægt på at tage imod patienter og skabe en behagelig og tryg atmosfære. Gennem gode relationer mellem fysioterapeut og patient opnår vi en tillid, som gør vejledning og behandling markant bedre.

Læg vejen forbi en af vores klinikker

Hvis du besøger en af vores FysioDanmark-klinikker i Aarhus – enten i Aarhus C (Vesterbro Torv) eller Aarhus N (Trøjborg) – bliver du tilbudt de seneste og mest effektive behandlingsmetoder, som er forankret i den nyeste faglige viden. I FysioDanmark-samarbejdet lægger vi vægt på at være på forkant med udviklingen. Vores samarbejde og vores fokus på efteruddannelse og vidensdeling garanterer dig den bedste behandling – og at du får mest mulig sundhed for pengene. Vores personale er veluddannet og stå klar til at hjælpe dig videre. Du er velkommen til at kigge videre på siden eller kontakte os på telefonen i vores åbningstider. Det er vores arbejde at skabe livsglæde og -kvalitet i dit forhold til din krop – og det er et arbejde, vi er stolte af.