Træning for hofte- og bækkensmerter

Hoftehold

På hoftehold tilbyder vi relevant træning for alle hofte– og bækkensmerter. Hoftehold er altså for dig med eksempelvis én af følgende diagnoser: hoftedysplasi, ledlæbeskader, indeklemningssyndrom og generelt overbelastningsskader ifm. hofte og bækken.

Du vil få gavn af hoftehold, hvis du hele tiden oplever at blive bremset i dine dagligdags aktiviteter og/eller egen træning pga. hoftesmerter – eller hvis du har brug for vejledning i, hvad  den rigtige træning er til dig. Det kan også være, at du bare ikke kan finde motivation til at træne din hofteskade på egen hånd. Vi træner muskelgrupper omkring knæ, ankel og lænd, således, at hoften får de bedste betingelser for at bevæge sig korrekt.

Mød deltagere i alle aldersgrupper

På holdet vil du møde andre deltagere i alle aldersgrupper med hoftegener. Herved opstår ofte en naturlig sparring om de typiske problematikker ifm. hofteskader. På hoftehold arbejder vi med alle de væsentlige muskelgrupper omkring hofte og bækken, og der vil være fokus på dynamisk stabilitet, styrke og korrekt træning ift. netop din hofteproblematik.