HenriK Eriksen

Mail: henrik@fysiodanmarkaarhus.dk

Kurser og videreuddannelse

Undervisning og specielle poster

  • Klinisk underviser for VIA University College Århus siden 2007
  • Godkendt af Region Midt til at foretage ”Udvidet lænderygudredning / ULRUS“

Faglige specialer og interesser

Jeg har arbejdet som privatpraktiserende fysioterapeut på samme klinik siden 1996, og jeg har i tidens løb set og behandlet mange forskellige typer skader. Jeg behandler alle typer skader, lige fra et pludseligt opstået hold i nakken til længerevarig genoptræning efter uheld.

Jeg bestræber mig altid på, at jeg efter den indledende undersøgelse giver en forståelig tilbagemelding til patienten på, hvad jeg vurderer problemet er, hvad prognosen er, og hvad vi sammen kan gøre ved det.

Jeg har siden 2007 haft ansvaret for de studerende, som er i uddannelsespraktik på vores klinik i Risskov. Jeg deltager løbende i kurser inden for mine interesseområder, som er nakke, ryg og bækken problematikker.