En sund start på livet for dig og dit barn

Fysioterapi for babyer og spædbørn

Vidste du, at vi hos FysioDanmark Aarhus også ser og hjælper børn og babyer Fysioterapi til babyer handler om at identificere og behandle kropslige og sanselige udfordringer, der kan have indflydelse på din babys velvære og motoriske udvikling. Vores fysioterapeut Maria, der har specialiseret sig inden for området, tager sig altid god tid til dig og din baby. Behandlingen vil indebære en grundig undersøgelse, målrettet vejledning, håndteringsteknikker og behandling. 

Vi tilbyder også babymotorik

Skal du og din baby være med på en times motorik, leg og nærvær og har du lyst til at blive klogere på din babys motorisk udvikling samt blive inspireret til leg hjemme, så meld dig til vores motorikhold. 

På holdet vil vi træne ud fra dit barns nærmeste udviklingszone, der vil være maks. 5 babyer på holdet, så her er god tid til at give vejledning til det enkelte barn. Det er vores fysioterapeut Maria som står for at varetage holdet. Maria vil tage sig godt af både dig og din baby og klæde dig på at fortsætte træningen hjemme.