Tillid er nøglen til en tryg behandling

Vores medarbejdere

Hos FysioDanmark Aarhus vægter vi højt at kunne levere et højt og fagligt serviceniveau for samtlige at vores patienter. Derfor gennemgår samtlige af vores uddannede fysioterapeuter løbende videreudvikling samt -uddannelse gennem eksempelvis kurser for at sikre, at vi, som behandlere, altid kan levere den mest kompetente vejledning og behandling af netop din problematik. 

Hos FysioDanmark Aarhus har vi ansat 30 fysioterapeuter, fordelt på vores to centre i Aarhus C (Vesterbro Torv) og Aarhus N (Trøjborg). Nedenfor har du mulighed for at lære nærmere om den enkelte fysioterapeut med videre information om bl.a. uddannelse og erfaring samt oversigt over, hvilke hold den enkelte fysioterapeut underviser. Ved at give dig mulighed for at kunne sætte ansigt på vores fysioterapeuter og samtidig lære nærmere om den enkelte fysioterapeuts kompentencer og speciale inden for det enkelte felt, får du således mulighed for at finde netop den behandler, der passer til lige præcis dig og din sundhedsproblematik. Hos FysioDanmark Aarhus står vi altid klar til at hjælpe dig på vej mod en sundere tilværelse.  

IMG_4295

Anders Lavrsen

Fysioterapeut | Idrætsfysioterapi 

Fysioterapeut | Idrætsfysioterapi 

Anders Lavrsen er en erfaren fysioterapeut med mange års klinisk erfaring. Han ser alle patientkategorier og har særlig kompetence inden for sportsfysioterapi. Udover den konventionelle fysioterapi benytter Anders også akupunktur til behandling af en række forskellige lidelser. Hans tilgang er altid individuel og tilpasset den enkelte patients behov og ønsker.

IMG_4281

Annemette Lorenz

På barsel Fysioterapeut | Smertefysioterapi

På barsel Fysioterapeut | Smertefysioterapi

Annemette Lorenz er en erfaren fysioterapeut, som ser alle typer af patienter på klinikken. Udover at tilbyde behandling på klinikken, tilbyder Annemette også hjemmefysioterapi. Hendes særlige interesse og ekspertise er sklerosetræning, hvor hun også underviser. Sklerosetræning er en speciel form for træning, som kan hjælpe personer med sclerose til at vedligeholde og forbedre deres muskelfunktion og mobilitet.

IMG_4292

Camilla Jeppesen

Fysioterapeut | Sportsfysioterapi

Fysioterapeut | Sportsfysioterapi

Camilla Jeppesen er en erfaren fysioterapeut med mange års klinikerfaring. Hendes store interesse ligger inden for sportsfysioterapi, hvor hun også er uddannet. Camilla har desuden en EDPP uddannelse inden for smerte, som giver hende ekspertise i at håndtere kroniske smerter. Hun ser alle patientkategorier og tilbyder skræddersyet behandling til den enkelte.

IMG_4282

Dorthe Jønson

Fysioterapeut Specialist | Muskuloskeletal fysioterapi

Fysioterapeut Specialist | Muskuloskeletal fysioterapi

Dorthe Jønsson er en erfaren fysioterapeut, der ser patienter i alle kategorier. Hun er klinikkens kliniske underviser og har en kandidat i smerte. Derudover har hun en særlig ekspertise inden for behandling og genoptræning af patienter med meget langvarige og komplekse smerter samt kvinder, der har haft brystkræft. Dorthe har mange års erfaring og er dedikeret til at hjælpe sine patienter med at opnå deres behandlingsmål. Hun tilbyder en bred vifte af behandlinger og tilpasser sin tilgang til hver enkelt patients behov.

IMG_3404

Elke Spangsbjerg

Fysioterapeut | Muskuskeletal fysioterapi

Fysioterapeut | Muskuskeletal fysioterapi

Elke Spangsberg har været en del af klinikken i mange år og har en omfattende fysioterapeutisk erfaring. Hun ser mange patienter med længerevarende smerteproblematikker og tilbyder en bred vifte af behandlingsmuligheder. Elke underviser også i pilates og stabilitetstræning, hvilket kan hjælpe med at forbedre kroppens funktion og reducere risikoen for skader. Udover dette kan Elke også anvende akupunktur som en del af sin behandlingsplan for at lindre smerter og fremme helbredelse.

IMG_4280

Emil Aackmann

Fysioterapeut 

Fysioterapeut 

Emil Aackmann er en alsidig fysioterapeut, der ser patienter i alle kategorier. Han har en baggrund inden for atletikkens verden og har derfor særlig interesse og ekspertise i håndtering og træning af atleter med forskellige baggrunde. Emil anvender en bred vifte af behandlingsmetoder og træningsøvelser for at hjælpe sine patienter med at genoprette bevægelsesfrihed og smertefrihed.

IMG_4296

Jesper Holm

Fysioterapeut Specialist | Muskuloskeletal fysioterapi

Fysioterapeut Specialist | Muskuloskeletal fysioterapi

Jesper Holm er klinisk ekspert, men er for øjeblikket ikke fast tilknyttet klinikken, da han underviser på Fysioterapeutuddannelsen på VIA Universitet. Han opstarter derfor i øjeblikket ikke nye behandlingsforløb.

IMG_4287

Jonas Madsen

Fysioterapeut | Sports-, Smerte- og Muskuloskeletal fysioterapi

Fysioterapeut | Sports-, smerte- og muskuloskeletal fysioterapi

Jonas Madsen er en erfaren fysioterapeut med mange års erfaring. Han har taget kurser inden for både Muskuloskeletal fysioterapi og Sportsfysioterapi. Jonas har en særlig interesse i og ekspertise inden for behandling af nakke- og skulderproblemer. Han underviser også i nakke- og skuldertræning. 

IMG_3483

Katie Leabourn

Fysioterapeut | Urologi, Gynækologi og Obstetrik fysioterapi

Fysioterapeut | Urologi, Gynækologi og Obstetrik fysioterapi

Katie Leabourn er en erfaren Gyn. Obs. fysioterapeut med speciale i fysioterapi for gener omkring underlivet, inkontinens og andre relaterede problemstillinger hos både mænd og kvinder. Hun er også ekspert i efterfødselstræning og Medi-Yoga. Katie har særlig interesse og ekspertise i behandling af muskuloskeletale gener hos gravide, samt gener omkring bækkenet. Hendes faglige ekspertise og undervisning er meget værdsat blandt patienterne.

IMG_5351

Line Schunck

Fysioterapeut | Muskuloskeletal fysioterapi

Fysioterapeut | Muskuloskeletal fysioterapi

Tekst kommer

IMG_3970

Louise Ernemann

Fysioterapeut | Sportsfysioterapi

Fysioterapeut | Sportsfysioterapi

Louise Ernemann er en erfaren fysioterapeut med mere end 10 års erfaring. Hun har en baggrund inden for sportsfysioterapi og ser alle typer af patienter. Udover sin fysioterapeutiske arbejde, er Louise også meget aktiv inden for gymnastikkens verden.

Louise har ud over sin erfaring og interesse inden for sportsfysioterapi også specialiseret sig i genoptræning og rehabilitering af langvarige skadesproblematikker eller efter operationer.

IMG_4285

Mathias Rosager

Fysioterapeut 

Fysioterapeut 

Mathias Rosager ser alle patientkategorier og er i øjeblikket under uddannelse inden for Muskuloskeletal fysioterapi. Han har en stor interesse for styrketræning og tilbyder også personlig træning både 1-1 og i grupper. Udover sit arbejde som fysioterapeut bidrager han også til klinikkens SoMe arbejde.

IMG_3403

Morten Bredal

Fysioterapeut | Idrætsfysioterapi

Fysioterapeut | Idrætsfysioterapi

Morten Bredal er en af de mest erfarne fysioterapeuter på klinikken. Han har mange års klinikerfaring og ser patienter inden for alle kategorier. Morten har særlig interesse og erfaring inden for idræts- og sportsrelaterede skader og har derudover også undervisningserfaring i knæhold og bassintræning.

IMG_3405

Niclas Borg

Fysioterapeut | Idrætsfysioterapi 

Fysioterapeut | Idrætsfysioterapi 

Niclas Borg er uddannet inden for Muskuloskeletal fysioterapi. Han er en dygtig manuel fysioterapeut og er ekspert i manipulationsbehandling, når dette er relevant. Niclas har en baggrund inden for triathlon og har deltaget i flere marathons og Ironman-konkurrencer. Han ser alle patientkategorier og har erfaring med genoptræning og rehabilitering af forskellige skadesproblematikker.

IMG_4293

Per Krag

Fysioterapeut | Idrætsfysioterapi 

Fysioterapeut | Idrætsfysioterapi 

Per Krag er en yderst erfaren fysioterapeut med mange års erfaring på klinikken. Han har speciale inden for idræt og sport og har særlig ekspertise inden for knæ, skulder og fødder. Per er også ekspert i at anvende ultralydsskanning i sin behandling af patienter. Han har en bred viden omkring muskuloskeletal fysioterapi og ser alle patientkategorier. 

IMG_4276

Simon Hansen

Fysioterapeut, Ph.d. | Specialist | Muskuloskeletal fysioterapi

Fysioterapeut, Ph.d. | Specialist | Muskuloskeletal fysioterapi

Simon Hansen er en fysioterapeut, der ser alle typer af patienter og har en PhD i smerteforskning, hvilket gør ham yderst kompetent inden for dette område. Han har specialiseret sig i at behandle personer med kroniske og langvarige smerter, men ser også ofte patienter med akutte smerter, der søger behandling og træning. Simons tilgang til behandling er baseret på evidensbaseret praksis og han benytter en bred vifte af behandlingsmetoder såsom træning, manuel terapi og smertehåndteringsstrategier. 

Thomas Lystrøm

Thomas Lystrøm

Fysioterapeut

Fysioterapeut

Thomas Lystrøm er en fysioterapeut, der ser alle typer af patienter. Han har en særlig interesse for løb og inddrager ofte fysisk aktivitet i behandlingsforløbet, men han er også dygtig til at tilbyde manuel behandling, hvis det er relevant for problematikken. Han lægger stor vægt på at skabe en tryg og professionel atmosfære i klinikken og er altid klar til at hjælpe patienter med at nå deres mål.