Træningsforløb efter fødsel

Efterfødsel

Har du lyst til at komme i form efter din fødsel under kyndig vejledning af en erfaren Gyn-Obs fysioterapeut? Så har FysioDanmark Aarhus det helt rette tilbud til dig. på Vores efterfødselshold vil der være særligt fokus på opstrammende- og stabiliserende øvelser for både baller, ryg, mave og genoptræning af bækkenbunden. Derud over vil holdet søge at lave konditions- og fedtforbrændende træning på netop det niveau, du er på, så du får sved på panden. Der vil desuden også blive plads til at udstrække- og afspænde relevante muskelgrupper løbende.

Vidste du, at?
  • Bækkenbunden kan have gavn af at blive trænet op efter fødslen for at kunne undgå inkontinens, forebyggelse af nedsynkning af underlivsorganerne og øge stabilitet i bækken-ryg regionen?

  • Kroppens stabiliserende muskler kan genoptrænes efter din fødsel og genoprette stabiliteten i bækkenet og omkring mave- og ryg regionen?

  • Dine mavemuskler kan separere under graviditet og skal trænes med hensyn umiddelbart efter fødslen for at undgå eller reparere Diastasis Recti?