Træningsforløb efter fødsel

Efterfødsel

Har du lyst til at komme i form efter din fødsel under kyndig vejledning af en erfarne fysioterapeuter? Så har FysioDanmark Aarhus det helt rette tilbud til dig. På vores efterfødselshold vil der være særligt fokus på opstrammende- og stabiliserende øvelser for både baller, ryg, mave og genoptræning af bækkenbunden. Derud over vil du på holde blive introduceret for en konditions- og fedtforbrændende træning på netop det niveau, du er på. Der vil desuden også blive plads til at udstrække- og afspænde relevante muskelgrupper løbende.

Vidste du, at?
  • Bækkenbunden kan have gavn af at blive trænet op efter fødslen for at kunne undgå inkontinens, forebyggelse af nedsynkning af underlivsorganerne og øge stabilitet i bækken-ryg regionen?

  • Kroppens stabiliserende muskler kan genoptrænes efter din fødsel og genoprette stabiliteten i bækkenet og omkring mave- og ryg regionen?

  • Dine mavemuskler kan separere under graviditet og skal trænes med hensyn umiddelbart efter fødslen for at undgå eller reparere Diastasis Recti?