Cardion Sundhedsprofil

Et sundhedstjek giver dig et indblik i din egen sundhedstilstand samt en livsstilssamtale, om hvad du kan gøre for at forbedre tilstanden i din krop. Testen er for mange en god motivation for at foretage livsstilsmæssige ændringer, der gør, at ens samlede sundhedstilstand øges, og risikoen for eventuelle livsstilssygdomme nedsættes.

Du får din helt personlige sundhedsprofil, der giver dig et unikt indblik i din fysisk og i din mentale og sociale sundhed. Med et Sundhedstjek i hånden kan du også sammen med vores fysioterapeut lægge en konkret plan for, hvad det næste skridt er, for at booste din sundhed.

 

SUNDHEDSTJEK/ BODYAGE

Før det første møde med vores fysioterapeut får du tilsendt et spørgeskema, som du skal besvare, omkring kost-, alkohol-, ryge-, søvn- og aktivitetsvaner samt trivsel og stress.

Testen starter med, at du får målt dit blodtryk, blodsukker, kolesterol, talje, vægt og fedtprocent. Herefter skal du op på en cykel, hvor vi, på baggrund af en test med to målepunkter, finder og beregner dit kondital. Du skal regne med at cykle omkring 12 minutter.

Resultaterne af dine tests bliver derefter vist i et ”sundhedshjul”, som giver en god forståelse for, hvordan du kan booste din sundhed.

 

HVOR GAMMEL ER DIN KROP?

Ved Sundhedtjekket får du også kendskab til din BodyAge, som er et udtryk for din krops “reelle” biologiske alder ud fra din generelle sundhed.

 

BOOK EN TID ALLEREDE I DAG

Ønsker du et komplet Sundhedstjek i Aarhus, så kontakt klinikken på enten telefon eller e-mail og vi finder en tid, der passer dig.

 

Prisen på en Cardion Sundhedsprofil finder du her.