Camilla Jeppesen

Mail: jeppesen@fysiodanmarkaarhus.dk

Fysioterapeut og Certificeret Kliniker

  • Smertefysioterapeut (European Diploma in Pain Physiotherapy, EDPP)
  • Idrætsfysioterapeut (del A eksamen i sportsfysioterapi)
  • Credential MDT (eksamen i mekanisk diagnostik og terapi, “McKenzie”)
  • SuperSole (indlægssåler til sko)

KURSER OG VIDEREUDDANNELSE:

FYSIOTERAPEUTISKE HOLD:

  • Hoftehold (træning for mennesker med smerter i eller relateret til hoften)
  • Puls og styrke (træning for alle mennesker – med eller uden kroniske lidelser – som vil have pulsen op under kyndig vejledning fra en idrætsfysioterapeut)

FAGLIGE SPECIALER OG INTERESSER:

Camilla har praktiseret som fysioterapeut siden 2008 på forskellige klinikker, derudover har hun  været Sundhedsfremmekonsulent i Århus kommune for Socialt udsatte borgere, samt arbejdet i kommunalt genoptræningscenter.

Camilla har specialiseret sig i undersøgelse, behandling og genoptræning af sportsrelaterede skader, men ser alle typer lidelser relateret til bevægeapparatet. Hun har videreuddannelse og er eksamineret indenfor Sportsfysioterapi samt indenfor gener relateret til ryg og nakke (McKenzie-metoden, MDT). Derudover giver hun også akupunktur og mange andre fysioterapeutiske metoder.

Din behandling starter altid med en samtale samt grundig undersøgelse af din skade eller smerter, mhp at finde en diagnose og målrette behandlingen og træningen. Uanset om det er akutte skader, overbelastningsskader, tilbagevendende- eller  langvarige kroniske smerter.

‘Jeg tilstræber, at du går herfra oplyst om din situation, hvad du sandsynligvis fejler og ikke fejler, hvad du kan gøre ved det og evt. bør undgå ift at opnå dit mål, samt ikke mindst at du har en god oplevelse af at gå til behandling hos os’

Du vil altid få en kompetent vurdering i forhold til, hvad jeg kan hjælpe dig med og/eller om du skal til en anden behandler, yderligere udredning el. lign.