Træn hele kroppen med vores boldhold

Boldhold

Boldhold er for alle, der har brug for at træne hele kroppen. På boldhold er der fokus på styrke-, balance- og stabilitetstræning af hele kroppen. Mange af øvelserne er pilatesinspirerede øvelser, og der er i træningen fokus på at træne mod en stabil og stærk rygsøjle og truncus. De første 20 minutter er kredsløbstræning, hvor vi får pulsen op. Den store pilatesbold indgår i kredsløbstræningen, så alle kan deltage. De sidste 35 minutter udgøres af stabilitets- og styrketræning på den store bold.

Der er på holdet højt humør, god musik og plads til grin, samtidig med at tempoet holdes relativt højt. Alle øvelser kan ændres i sværhedsgrad hvorfor de fleste kan deltage.

Holdet varetages af en fysioterapeut, der gennem hele seancen kigger på udførelsen af de enkelte øvelser. Et gennemgående element i træningen, er, at det skal være sjovt og udfordrende for alle.

 

Hvem kan deltage?

Alle kan i princippet deltage. Har man skavanker, tages der hensyn til den enkelte deltager, og har man brug for ekstra udfordring, rettes øvelsen til, så alle udfordres på et passende niveau. Går du til behandling, vil det være en god idé at få det clearet af din fysioterapeut, før du tilmelder dig boldhold. Der foreligger altid mulighed aftale en prøvetime.