En sund start på livet for dig og din baby

Babymotorik

Skal du og din baby være med på en times motorik, leg og nærvær, og har du lyst til at blive klogere på din babys motoriske udvikling samt blive inspireret til hyggelig og stimulerende leg hjemme, så meld dig til babymotorik hold hos FysioDanmark Aarhus.  

På holdet vil vi træne ud fra dit barns nærmeste udviklingszone. Der vil være maksimalt 5 babyer på et enkelt hold, således her er god tid til at give vejledning, råd og støtte til det enkelte barn. Det er vores fysioterapeut, Maria Bækkegaard, der står for at varetage holdet. Maria vil tage sig godt af både dig og din baby og klæde dig ordentligt på, således du og din baby har mulighed for at fortsætte træningen hjemme i trygge rammer. 

Vi tilbyder følgende hold:

2–5 måneder: tirsdag kl. 10.00–11.00
5-8 måneder onsdag kl. 10.00–11.00  

Hvem er Maria?

Maria Bækkegaard er vores dygtige og kompetente fysioterapeut med speciale i fysioterapi for børn, babyer og spædbørn. Maria brænder for at arbejde med børn, og hun står klar til at hjælpe dig og din baby til en sundere start på livet. Hun tager altid gerne en uforpligtende snak med dig, skulle du være i tvivl om, hvor vidt fysioterapi er den rette løsning for dig og dit barn. Du skal derfor være mere end velkommen til at rette henvendelse – vi står altid klar til at vejlede dig til den bedste løsning for netop dig. Er du interesseret i at lære mere, har du desuden mulighed for at læse mere om vores fysioterapeut, Maria Bækkegaard, nedenfor.