Fysioterapeut

Ann-Katrine Lind Brink

Email: annkatrine@fysiomail.dk

 

Jeg er uddannet fysioterapeut i januar 2015, og har arbejdet på klinikken siden april 2015.

En del af mine patienter har neurologiske skader, herunder apopleksi, sclerose, gigtsygsomme mm. Jeg tager udgangspunkt i hvilke funktioner i hverdagen, der giver patienten de største gener, og derigennem tilrettelægger forløb, som tager udgangspunkt i træning af funktionelle opgaver. I nogle tilfælde har patienterne mere gavn af manuel behandling, der enten kan smertelindre i hverdagen eller vedligeholde funktionelle funktioner.

På klinikken ser jeg alle typer patienter, dog flest med muskoloskeletale problemer, såsom nakke, skulder og lænde problematikker.

Jeg kan desuden lave bodyage test, hvilken består af en række fysisk tests, som samlet set giver en bodyage, der kan holdes op mod ens reelle alder.

Udover den fysioterapeutiske tilgang til træning, har jeg stort erfaring inden for fitness, hvor jeg har flere års erfaring som fitnessinstruktør og personlig træner. Her har jeg arbejdet med alt fra motionister til elitesportsfolk.

 

Kurser og Uddannelse

  • I gang med Muskoloskeletal fysioterapi
  • Kinesiotape
  • Fitnessinstruktør og personlig træner

 

Fysioterapeutiske hold

  • Gigthold