Myoterapi – Terapeutisk massage

Målet med myoterapi (terapeutisk massage) er at lindre dine smerter, og under behandlingen guides du, så du kan slappe af og få det maximale ud af behandlingen.

Fysioterapeut Inger Stamp siger om behandlingen: 

“Gennem den manuelle behandling oplever jeg, at mine patienter føler sig bedre tilpas i kroppen og får lindring for deres smerter og gener. Derudover ser jeg ofte en øget kropsforståelse hos patienterne, hvor deres motivation i forhold til at genoptage aktiviteter, der tidligere var problemtiske, stiger. Forud for alle behandlinger undersøger jeg dig, så jeg er klar over, hvilke problemstillinger jeg kan hjælpe dig med, og hvilke jeg evt. skal være opmærksom på undervejs. Smerte er et generelt problem for mange bevægeapparatslidelser, og mine patienter har ofte diagnoser som fx hovedpine, skulder-/nakkesmerter samt ryg- og lændesmerter. Andre finder ro i den manuelle behandling og oplever stor effekt på fx stress og andet ubehag.” 

Book din behandling på 86 12 10 70.

Du kan skrive til inger@fysiomail.dk, hvis du er i tvivl om behandlingen er relevant for dig. Læs mere om Inger Stamp her

 
Priser (der ydes ikke tilskud med lægehenvisning):

Pris – 1. gang kr. 625,- (60 min)

Pris – opfølgende kr. 485,- (45 min)