Lymfedrænage

Ca. 70% af din kropsvægt består af væske og kroppen kan hæve op, når den udsættes for forskellige belastninger såsom efter trauma, operation eller ved lymfødem – kan være medfødt så benævner man det primær lymfødem. Er det opstået efter/ ved behandling af cancer, så benævnes det sekundær lymfødem.

Lymfedrænage bliver anvendt, når dele af kroppen hæver op, som i de nævnte situationer. Med lymfedrænage kan man påvirke kroppen, så hævelsen bliver mindre.

toa-heftiba-a9pFSC8dTlo-unsplash

Afslappende lymfedrænage

Behandlingen virker samtidig både meget afslappende og smertelindrende. Den rytmiske masserende og pulserende metode virker meget afstressende på kroppen og hele nervesystemet. Lymfekarrene udvider sig og nervesystemet slapper af, hvilket nedsætter produktionen af stresshormoner. Almindelige massage med hårde tryk har ikke den ønskede drænende effekt på lymfen, da de i stedet for vil lukke for gennemstrømningen.

Lymfedrænage i Aarhus C eller Aarhus N

Har du problemer med væske i kroppen, så bestil tid i dag til en behandling. Ikke alene sætter det gang i din blodcirkulation og får væsken til at flyde rundt, det giver dig samtidig også en meget afstressende effekt på dit sind og din krop. Her på klinikken får du altid en personlig og diskret behandling, der efterlader dig afslappet og med mere velvære i kroppen.

Lymfedrænage er godt til:

  • Væskeophobinger
  • Ødemer
  • Efter operation
  • Dårlig blodcirkulation
  • Udrensning af affaldsstoffer
  • Lymfødem
  • Traumer
  • Uro i kroppen

Effektiv Lymfedrænage

Lymfedrænage er en meget blød form for behandling, hvor vi med brug af forskellige greb og teknikker med hænderne aktiverer lymfesystemet. Behandlingen er væskedrivende og styrker samtidig immunforsvaret. For at opnå en effekt udfører vi spiralformede og kredsformede håndbevægelser for at kunne pumpe kropsvæsken videre rundt i kroppen. Under behandlingen forskydes huden over det underliggende væv og de rytmiske masserende bevægelser, gør at væsken flytter sig. Dermed bliver hævelsen mindsket. Lymfedrænage er meget effektivt.