Fysioterapeut

Camilla Jeppesen

Email: jeppesen@fysiomail.dk

 

Faglige specialer og interesser:

Camilla har praktiseret som fysioterapeut siden 2008 og tidligere arbejdet som Sundhedsfremmekonsulent for Socialt udsatte borgere i Aarhus Kommune, samt arbejdet i kommunalt genoptræningscenter.

Camilla har generelt alle patientkategorier på klinikken, men har specialiseret sig i undersøgelse, behandling og genoptræning af sportsrelaterede skader. Hun har videreuddannelse og er eksamineret indenfor Sportsfysioterapi samt i McKenzie-metoden (MDT). 

Din behandling starter altid med en samtale samt grundig undersøgelse af din skade eller smerter, mhp. at finde en diagnose og målrette behandlingen og/eller træningen. “Jeg tilstræber, at du går herfra oplyst om din situation, hvad du sandsynligvis fejler og ikke fejler, hvad du kan gøre ved det og evt. bør undgå ift at opnå dit mål, samt ikke mindst at du har en god oplevelse af at gå til behandling hos os.”

Du vil altid få en kompetent vurdering i forhold til, hvad jeg kan hjælpe dig med og/eller om du skal til en anden behandler, yderligere udredning el. lign.

Kurser og videreuddannelse:

 

Fysioterapeutiske hold:

  • Hoftehold: Træning for alle hofte relaterede diagnoser, bla.hoftedysplasi, ledlæbeskader, indklemningssyndrom, overbelastningsskader af hoften og bækkenet samt uspecifikke knæsmerter (PFPS)
  • Puls og Styrke Hold: Åben for alle patienter, som vil have pulsen op og sved på panden uden at gå på kompromis med individuelle hensyn og faglig supervision
  • Vederlagsfri træning på hold og individuelt
  • Superviseret træning på hold